Diensten

De optimale thuiswerkplek creëren

In het tijdperk van thuis werken is het hebben van een goede werkplek voor uw werknemers niet minder belangrijk, maar misschien wel ingewikkelder. BergOS Online Services kan u helpen de beste oplossing voor uw medewerkers te vinden.

Domeinregistratie

Iedere startende ondernemer heeft een eigen online plek nodig, een internetadres. Zoek samen met BergOS Online Services naar de juiste domeinnaam en leg die meteen vast!

Je eigen website

Zodra je domein geregistreerd is kun je aan de slag! BergOS Online Services biedt verschillende pakketten om aan te sluiten bij al je wensen om je website zo professioneel en mooi mogelijk te maken!

E-mail

Je geregistreerde domein kan ook meteen gebruikt worden om professioneel te communiceren met je klanten! Samen gaan we bekijken welke functionaliteiten bij jou passen en inrichten naar jouw wens!

Online werken

Wil je nog professioneler werken? Online werken met Office applicaties is dé manier om zo efficient mogelijk te werken. BergOS Online Services kan dit voor je samenstellen om precies aan te sluiten op jouw wensen!

Overige services

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op! Je kunt de contactgegevens hier vinden!