Meteen naar de inhoud

Welke diensten heeft BergOS?

Diensten

 

BergOS Online Services biedt verschillende diensten om het werken voor ZZP’ers en freelancers gemakkelijker te maken. In een altijd veranderende digitale wereld is het soms lastig om helemaal mee te komen en efficiënt je werk te doen. BergOS helpt hierbij. Hieronder een greep uit de diensten die BergOS kan leveren. Neem ook gerust contact als je ergens tegenaan loopt wat niet direct aansluit op de diensten die hier staan.

De optimale thuiswerkplek creëren

In het tijdperk van thuis werken is het hebben van een goede werkplek niet minder belangrijk, maar misschien wel ingewikkelder. BergOS Online Services kan je helpen de beste oplossing te vinden voor een comfortabele werkplek die het altijd gewoon doet.

Domeinregistratie

Iedere startende ondernemer heeft een eigen online plek nodig, een internetadres. Zoek samen met BergOS Online Services naar de juiste domeinnaam en leg die meteen vast!

Je eigen website

Zodra je domein geregistreerd is kun je aan de slag! BergOS Online Services biedt verschillende pakketten om aan te sluiten bij al je wensen om je website zo professioneel en mooi mogelijk te maken!

E-mail

Je geregistreerde domein kan ook meteen gebruikt worden om professioneel te communiceren met je klanten! Samen gaan we bekijken welke functionaliteiten bij jou passen en inrichten naar jouw wens!

Online werken

Wil je nog professioneler werken? Online werken met Office applicaties is dé manier om zo efficient mogelijk te werken. BergOS Online Services kan dit voor je samenstellen om precies aan te sluiten op jouw wensen!

Overige services

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op! Je kunt de contactgegevens hier vinden!